![]() |
|
مدوپروک؟ الیدل؟ پروتوپیک؟ - نسخه قابل چاپ +- انجمن ويتيليگو ايران (http://vitiligo.mihanbb.com) +-- انجمن: درمان (/forum-43.html) +--- انجمن: داروها (/forum-45.html) +--- موضوع: مدوپروک؟ الیدل؟ پروتوپیک؟ (/thread-41.html) |
مدوپروک؟ الیدل؟ پروتوپیک؟ - Morteza - ۶-۵-۱۳۹۰ ۰۴:۱۲ عصر بنظرم نمیشه صرفا به داروهای گیاهی تکیه کرد و در کنار اون باید از داروی شیمیایی هم بهره برد. خوبی داردوهای شیمیایی اثربخشی در مدت زمان کوتاه تره و این خودش میتونه روحیه بیمار رو افزایش بده و سبب بهبود بهتر بخصوص در مورد این بیماری بشه. سه پماد مدوپروک، الیدل و پروتوپیک اغلب برای این بیماری توسط دکترها تجویز میشن اما این سه چه تفاوتی باهم دارند؟ و اثر بخشی کدامیک بیشتره؟ تنها مطلبی که من در مورد این داروها میدونم وجود ترکیبی بنام تاکرولیموس در اون ها هست که این ترکیب هم درگروه درمانی سرکوب کننده سیستم ایمنی قرار داره... کسایی که از این ها استفاده کردن کدوم رو اثربخش تر میدونن بخصوص در نواحتی پوستی حساس مثل پوست صورت؟؟؟ RE: مدوپروک؟ الیدل؟ پروتوپیک؟ - مریم - ۶-۵-۱۳۹۰ ۰۵:۰۳ عصر سلام من شنیدم الیدل روی صورت خوب جواب میده می خواستم از کسانی که از الیدل استفاده کردند بپرسم که برای دست هم جواب میده یا نه؟لطفا راهنمایی کنید. RE: مدوپروک؟ الیدل؟ پروتوپیک؟ - فاطمه - ۶-۵-۱۳۹۰ ۰۵:۴۵ عصر سلام داروي گياهي فقط جهت درمان دروني هست براي درمان بيروني حتما بايد از دارو شيميايي استفاده كرد_من به همه دوستان از اول گفتم كه صورت با پروتپيك خوب شد RE: مدوپروک؟ الیدل؟ پروتوپیک؟ - azar - ۶-۵-۱۳۹۰ ۱۱:۲۸ عصر من فقط 7 سال پیش از الیدل استفاده کردم اما خیلی عجول بودم کمتر از 1 ماه بعد درمان رو قطع کردم الانم واسه پلکم پروتپیک رو سفارش دادم البته 1 سوم پلکم با داروی راویش پاک شده اما پلک دیگم هیچ تغیری نکرده RE: مدوپروک؟ الیدل؟ پروتوپیک؟ - شیرین - ۷-۵-۱۳۹۰ ۰۲:۳۹ صبح من برای اولین بار بعدازچندین سال رفتم دکترومدوپرک داد لک صورتم که کلا رفت جالبه که لکه هایه خیلی قدیمیم صورتی رنگ شدن ولک جدید محوشدن RE: مدوپروک؟ الیدل؟ پروتوپیک؟ - farhad_1400 - ۱۰-۵-۱۳۹۰ ۰۷:۱۰ عصر سلام منم از الیدل و یه داروی ترکیبی استفاده میکنم صورتم 2 تا لکه داشت که یکیش کامل خوب شد و یکی دیگه نصف شده الان هم 45 روز که از این دارو ها استفاده میکنم فقط خواستم بدونم کسی میدونه عوارض این دارو خا در بلند مدت چی ؟؟؟ با تشکر RE: مدوپروک؟ الیدل؟ پروتوپیک؟ - shahram - ۱۰-۵-۱۳۹۰ ۰۷:۳۱ عصر فرهاد این داروها عوارض جانبی خاصی نداره اینا پوست رو نازک میکنن و سلولها رو تحریک میکنن به رنگدانه سازی با کمک رنگدانه های اطراف لکه سفید. البته در طول درمان لکه ها رو آسیب پذیر میکنن پس باید از قرار گرفتن در معرض آفتاب بین ساعات 10 تا 16 خودداری کنی مخصوصا تابستون و از کرم ضد آفتاب هم استفاده کنی و از نور لامپهای فلورسنت مهتابی و کم مصرف پرهیز کنی حتی الامکان. RE: مدوپروک؟ الیدل؟ پروتوپیک؟ - farhad_1400 - ۱۱-۵-۱۳۹۰ ۰۸:۱۷ عصر ممنونم شهرام جان RE: مدوپروک؟ الیدل؟ پروتوپیک؟ - Ebi - ۳-۶-۱۳۹۰ ۰۴:۴۴ عصر راستی بچه ها در مورد پروتپیک ; فرمول ساختاری پروپتیک با الیدل کاملا فرق میکنه . و اون تاکرولیموسی هم که در پماد پروپتیک هست باید بگم یه نوع باکتریه خاکیه که فقط توی ژاپن وجود داره ! RE: مدوپروک؟ الیدل؟ پروتوپیک؟ - fariba - ۹-۷-۱۳۹۰ ۰۴:۰۵ عصر salam.azin ke shomaharo peida kardam vaghean khoshhalam |